header

header

Pasfoto service


Winkelen en tussendoor even een pasfoto maken. Onze winkel in Geleen heeft een combinatie van computers, computerartikelen en het maken van een pasfoto! Er staat in onze winkel dan ook altijd iemand voor u klaar om een pasfoto van u te maken. Gewoon een pasfoto maken, afrekenen en door naar de instantie.

 

Pasfoto’s met een minder officieel karakter

Wij maken natuurlijk niet alleen pasfoto’s voor officiële documenten. Mocht u pasfoto’s nodig hebben waarbij de eisen minder streng zijn zoals; een studentenkaart / sportschool / sportclub / ov kaart e.d. bent u ook welkom om de pasfoto te maken. Uiteraard bent u ook welkom voor een leuke foto om deze weg te geven!

 

Pasfoto's voor officiële documenten

Pasfoto’s maken volgens de eisen van het Ministerie van Binnenlandse Zaken. Uiteraard maakt u veelal niet voor uw plezier een pasfoto. In ons foto hokje maken wij dan ook pasfoto’s die geschikt zijn voor het aanvragen van officiële documenten. Denk hierbij aan het rijbewijs / paspoort / identiteitsbewijs / etc. Bij ons krijgt u goedkeuringsgarantie op pasfoto’s zodat u er altijd zeker van bent dat u wordt geholpen waarvoor u komt.

 

rdw fotoOnze pasfoto’s zijn erkend door de RDW
  • U maakt bij ons de pasfoto voor de RDW
  • Wij uploaden de foto veilig naar de RDW, waar deze gecontroleerd wordt
  • U zet gelijk uw handtekening, zoals deze op het rijbewijs komt
  • De RDW stuurt u een mail ter bevestiging en kunt nu de instructies verder volgen
  • Met uw smartphone en Digi-D app rondt u de aanvraag af
  • De RDW maakt uw rijbewijs en u ontvangt een email als het rijbewijs klaar ligt bij de gemeente

 ► Meer info: https://youtu.be/Hm55xkiCIuQ

 

Lijsten

In de winkel heb ik een kleine collectie lijsten, in diverse soorten en maten, op voorraad. Deze zijn vanzelfsprekend van hoge kwaliteit, o.a. van de merken Zep en Nielsen en hebben een uitstekende prijs-kwaliteit- verhouding. 


Product Prijs
Pasfoto's per 5 st. € 7,-

logo